Escuchar

Concurs de Pòsters de Màster

Contenido en el idioma por defecto

III Concurs de Pòsters de Màster (2019)
V Setmana dels estudis de postgrau

Els equips directius del Centre d'Estudis de Postgrau (CEP) i l'Escola de Doctorat de la UIB (EDUIB) anunciem que, durant la V Setmana dels Estudis de Postgrau a la UIB, (del 8 al 12 d'abril), se celebrarà el III concurs de pòsters de màster entre els alumnes de màster de la UIB matriculats aquest curs acadèmic 2018-19. Hi haurà cinc premis de 150 euros, un per a cada branca de coneixement.

Durant la setmana del 8 al 12 d'abril estaran exposats els pòsters seleccionats en el passadís de la planta baixa de l'Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

Els cinc pòsters premiats seran aquells que per votació popular siguin majoritàriament elegits pels visitants.

Per a poder concursar basta enviar, abans del dia 29 de març de 2019, en format electrònic (no en paper), la proposta de pòster (un per cada concursant), per e-mail a l'adreça:  publicitat.postgrauarrobauib.es (indicar en l'assumpte «proposta de pòster»).

De totes les propostes, i per motius d'espai disponible de l'edifici, el jurat – constituïts pels equips del CEP i l'EDUIB – triarà els millors pòsters.

El CEP es farà càrrec de les despeses d'impressió dels pòsters seleccionats.

El lliurament dels premis es farà divendres dia 12 d'abril, en un acte oficial obert a tothom, en el Hall de l'Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda. La recollida dels premis es farà de forma presencial, de manera que si un dels guanyadors no està present, el premi passarà al següent concursant amb més vots.

Moltes gracies per la teva col·laboració.

L'equip directiu del Centre d'Estudis de Postgrau